INGREDIENTE

Aluat cu mere:
220g faina alba de grau
2 oua
O lingura zahar
125g iaurt natur
120mL ulei de cocos
1 lingura carob
2 lingurite praf de copt bio
2 mere mari

Aluat cu crema de branza:
65g unt moale
150g crema tartinabila de branza
O lingura zahar
40g faina alba de grau
1 ou

MOD DE PREPARARE

Aluatul cu mere

Curatam merele si le dam pe razatoarea mare.

Intr-un bol mixam ouale cu zaharul pana obtinem o compozitie spumoasa. Adaugam pe rand iaurtul, uleiul, praful de copt, carobul si faina, mixand dupa fiecare. Vom obtinem o compozitie destul de groasa.


Integram si merele, amestecand cu o spatula.
Aluatul cu crema de branza

Punem toate ingredientele intr-un bol si amestecam cu un tel pana se omogenizeaza.

Folosim o forma de chec putin mai mare. In forma punem jumatate din compozitia cu mere, deasupra ei urmand compozitia cu crema de branza, iar al treilea strat va fi cealalta jumatate cu mere.

Coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 50 de minute.

Lasam checul sa se raceasca in forma inainte sa-l taiem. Checul va ramane umed de la mere.

Extraordinar de gustos! Pofta mare!