INGREDIENTE
7 linguri pline faina alba de grau
3 oua
70mL ulei de masline
2 lingurite praf de copt bio
4 linguri pline de piure de dovleac placintar copt
1 lingura carob
*zahar optional sau in functie de preferinte
MOD DE PREPARARE
Mixam ouale cu zaharul, adaugam uleiul, praful de copt si faina.
Impartim compozitia in 2 parti egale. Una o mixam cu piureul de dovleac iar a doua cu lingura de carob (mai puneti 2 linguri de apa daca se face prea tare si nu puteti mixa).
Intr-o forma de chec punem 2 linguri din compozitia cu dovleac, peste ea 2 linguri din compozitia cu carob si tot asa alternam pana terminam toata compozitia.
Coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 45 de minute sau pana trece testul scobitorii. In interior va ramane putin umed de la dovleac.
A iesit super delicios! Pofta buna!
A facut cineva acest chec cu faina integrala? Sotul meu nu a citit eticheta si a luat faina integrala☺
A fost un adevărat deliciu. Mulțumesc pt reteta foarte rapida si usoara de facut