INGREDIENTE

7 linguri pline faina alba de grau
3 oua
70mL ulei de masline
2 lingurite praf de copt bio
4 linguri pline de piure de dovleac placintar copt
1 lingura carob
*zahar optional sau in functie de preferinte

MOD DE PREPARARE

Mixam ouale cu zaharul, adaugam uleiul, praful de copt si faina.

Impartim compozitia in 2 parti egale. Una o mixam cu piureul de dovleac iar a doua cu lingura de carob (mai puneti 2 linguri de apa daca se face prea tare si nu puteti mixa).

Intr-o forma de chec punem 2 linguri din compozitia cu dovleac, peste ea 2 linguri din compozitia cu carob si tot asa alternam pana terminam toata compozitia.

Coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 45 de minute sau pana trece testul scobitorii. In interior va ramane putin umed de la dovleac.

A iesit super delicios! Pofta buna!