INGREDIENTE
3 oua
o lingura de sirop de artar sau zahar brut (optional)
100ml lapte
100ml ulei
Semintele de la 1 baton de vanilie
10g praf de copt
200g faina
400 – 500g visine si cirese


MOD DE PREPARARE
Am amestecat visinele si ciresele cu 2 linguri de faina. Ouale le-am mixat cu zaharul si cu semintele de vanilie pana s-a topit zaharul dupa care am adaugat uleiul si laptele. Apoi am adaugat faina amestecata cu praful de copt si am mixat pana s-a incorporat. Am pus o parte din aluat in forma unsa cu unt si tapetata cu faina, apoi un strat de fructe si tot asa pana am umplut forma. Am pus la cuptor la 170gr pentru 30-40 de minute, dupa 30 de minute se verifica si se face testul cu scobitoarea. Eu am folosit o forma de guguluf dar se poate face si in forma de chec tapetata cu hartie de copt. Pofta buna.