INGREDIENTE

2 banane bine coapte
2 oua de gaina
80-90g faina alba de grau (tip 650 am folosit)
2 linguri fulgi de cocos
1 lingura ulei de cocos
“o mana” de migdale (hidratate peste noapte si date pe razatoarea mica) – optional (sau nuci, alune de padure)
1 lingurita praf de copt bio
½ lingurita bicarbonat de sodiu
1 lingura cu varf smantana

 

MOD DE PREPARARE


Am batut ouale si le-am amestecat bine cu smantana, apoi am adaugat bananele pasate cu furculita. Am incorporat pe rand fulgii de cocos, uleiul de cocos, ¾ din cantitatea de migdale si la final faina cu bicarbonatul de sodiu si praful de copt.
Am pus compozitia in forma, am presarat restul de migdale macinate si am bagat la cuptorul preincalzit la 180grade C aproximativ 40-50 minute, pana cand deasupra s-a rumenit bine.

Pofta buna!

*Textura checului este umeda!