Am pregatit pentru astazi cel mai bun chec aperitiv, cu tot si masline, si va invit cu mare drag sa il incercati!

Tonul este un peste de o calitate superioara cu carne rosie si gustoasa, cu putine calorii si cu o textura ferma. De asemenea contine raportul ideal intre acizii grasi omega 3 si omega 6.

Am folosit file de ton de la Edenia pentru ca este un produs 100% natural care nu contine fosfati, aditivi sau alte chimicale. Este un peste de captura, fara oase si fara piele si cu o glazura de 10%.

INGREDIENTE

400g file de ton de la Edenia
100g masline taiate rondele
100g cascaval ras
100g faina alba de grau
2 lingurite praf de copt bio
3 oua
100mL lapte
100mL ulei de masline

MOD DE PREPERARE

Pestele, decongelat in prealabil la frigider peste noapte, il gatim la abur pentru 20 de minute apoi il maruntim cu cutitul.

Intr-un bol mixam ouale apoi adaugam pe rand laptele, uleiul, praful de copt si faina, mixand dupa fiecare pana obtinem o compozitie omogena.

Adaugam in compozitie si tonul maruntit, cascavalul ras si maslinele amestecand cu o spatula.

Punem compozitia intr-o forma de chec (tapetata cu hartie de copt daca nu este din silicon) si coacem la 180 grade C pentru aproximativ 40 de minute sau pana se rumeneste frumos.

Nemaipomenit de bun! Pofta mare!

Pestele Edenia este 100% natural, fara aditivi sau conservanti, fiind filetat si congelat in ziua capturii.

Speciile de peste Edenia sunt atent selectionate din cele mai bune specii la nivel international.

Congelarea se face rapid, la temperaturi foarte joase, bucata cu bucata, pentru a pastra gustul autentic si textura ferma a fileului de peste.

Congelat proaspat, pestele Edenia isi pastreaza nutrientii, textura si gustul!

Pentru mai multe informatii va invit sa urmariti si pagina www.flaveur.ro/peste-edenia/.