INGREDIENTE

4 cartofi mari
5 oua
½ ceapa rosie (marime medie)
patrunjel
cascaval ras (optional)
ulei de masline

MOD DE PREPARARE

Spalam cartofii necuratati de coaja, ii punem intr-o tava pe hartie de copt si ii ungem cu ulei de masline.

Bagam cartofii la cuptor la 190 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 1h30 sau pana intra furculita usor in ei (in functie de marimea cartofilor).


Cand cartofii sunt gata, le taiem capacul pe lung si ii scobim cat putem de mult, fara sa-i rupem.

Amestecam ½ din miezul scos de la cartofi, cu ceapa tocata marunt, patrunjelul si ouale.

Cu acest amestec umplem din nou cartofii pe care i-am mutat inainte intr-un vas de yena. Presaram cascaval ras. Bagam din nou la cuptor pentru aproximativ 30 minute sau pana se rumeneste frumos cascavalul.

Putem pune si ardei tocat marunt sau alte legume la alegere.

O idee extraordinara pentru o cina gustoasa! Pofta mare!