Va invit sa gatim impreuna un pranz absolut delicios de cartofi cu ton si ciuperci, o reteta simpla si rapid de preparat pentru intreaga familie!

Tonul este un peste de o calitate superioara cu carne rosie si gustoasa, cu putine calorii si cu o textura ferma. De asemenea contine raportul ideal intre acizii grasi omega 3 si omega 6.

Am folosit file de ton de la Edenia pentru ca este un produs 100% natural care nu contine fosfati, aditivi sau alte chimicale. Este un peste de captura, fara oase si fara piele si cu o glazura de 10%.

INGREDIENTE

1 kg cartofi
300g file de Ton fara piele de la Edenia
450g ciuperci taiate de la Edenia
200g smantana
2 oua
100g cascaval ras
unt pentru uns vasul
condimente in functie de preferinte

MOD DE PREPARARE

Prima data ne vom ocupa de cartofi pe care ii curatam si ii taiem rondele nici prea subtiri, nici prea groase. Gatim cartofii la abur pentru 15-20 minute astfel incat sa ramana putin tari.

Tonul decongelat in prealabil la frigider il gatim la abur pentru 20 minute impreuna cu ciupercile pe care le punem la gatit direct congelate.

Ungem un vas yena cu unt. Punem pe fundul vasului jumatate din cartofi. Peste cartofi repartizam in mod egal ciupercile, tonul si jumatate din cascavalul ras. Deasupra punem restul cartofilor.

Deasupra turnam ouale batute cu smantana si presaram restul de cascaval.

Bagam vasul in cuptor, setam 190 grade C caldura sus-jos fara ventilatie si lasam pana se rumeneste frumos, aproximativ 30 de minute.

Un pranz delicios! Pofta mare!

 

Pestele Edenia este 100% natural, fara aditivi sau conservanti, fiind filetat si congelat in ziua capturii.

Speciile de peste Edenia sunt atent selectionate din cele mai bune specii la nivel international.

Congelarea se face rapid, la temperaturi foarte joase, bucata cu bucata, pentru a pastra gustul autentic si textura ferma a fileului de peste.

Congelat proaspat, pestele Edenia isi pastreaza nutrientii, textura si gustul!

Va invit sa folositi cu incredere pestele Edenia in preparatele Flaveur!