INGREDIENTE (6 portii)

2 cartofi albi (marime medie)
1 cartof dulce
o conopida micuta
7 oua
patrunjel uscat
oregano
o lingura ulei de masline
masline Kalamata

MOD DE PREPARARE

Curatam cartofii si ii taiem cubulete. Conopida o desfacem in buchetele mici.

Gatim cartofii si conopida la abur apoi lasam la racit.

Batem ouale cu patrunjelul uscat.

Ungem o tava (am avut tava rotunda de marimea unei farfurii mari) cu ulei de masline, punem cartofii si conopida, presaram oregano apoi turnam ouale batute repartizand compozitie in mod uniform. Presaram masline tocate si bagam in cuptorul preincalzit la 180 grade C pana se rumeneste usor deasupra.

O cina delicioasa pentru noi!

Pofta buna!

*puteti pune cate oua doriti. Eu am pus 7 considerand ca aproximativ 1 ou per portie este foarte ok.