Am facut o combinatie intre Ciulamaua de cartofi si Gratin de cartofi cu spanac. A iesit yammiiii!

INGREDIENTE

2 cartofi marime medie
2 oua fierte
150g smantana (normala, nu lichida)
2 cuburi spanac congelat
1 feliuta de unt
100g cascaval ras (sau in functie de preferinte)


MOD DE PREPARARE

Curatam cartofii si ii taiem cubulete. Gatim cartofii la abur sau ii fierbem.
Spanacul il punem in apa fierbinte sa se dezghete apoi il scurgem foarte bine. Din 2 cuburi de spanac congelat a rezultat o lingura de spanac scurs.
Punem o craticioara pe foc mic si adaugam smantana, spanacul, untul, cascavalul ras si ouale taiate bucatele, amestecam putin pana se topeste cascavalul si untul, apoi adaugam cartofii si amestecam usor. Practic tinem craticioara pe foc aproximatic 1-2 minute.
Gata cina sau pranzul!
Pofta buna!

loading...