Micul dejun este o masa foarte importanta.
Si atunci oul…este ingredientul vedeta…sau nu!
Eu mi-am propus baza acestei retete sa fie cartoful dulce.
O combinatie atipica, dar cu un gust aparte.

INGREDIENTE ( 2 portii)
1 rondea de 3-4 cm grosime de cartof dulce
1/2 ardei
1 lingura de masline
2 oua
1/2 ceapa
4 linguri de lapte
un praf de boia si alte condimemte dupa preferinte
1 lingurita de unt


MOD DE PREPARARE
Am batut oul bine cu laptele.
Am razuit cartoful si l-am incorporat.
Restul legumelor le-am taiat cubulete mici si le-am amestecat in compozitie.
Am topit si racit untul, si l-am turnat peste.
Intr-o tigaie de teflon an pus compozitia la foc mediu.
Am amstecat din cand in cand si am intors compozitia de mai multe ori
Am presarat boia la final.
Se poate servi simpla, sau cu salata de rosii si/sau castraveti.
Pofta buna!