Va invit sa gatim astazi impreuna bulgur cu legume! O reteta noua, simpla si savuroasa cu amestecul cu conopida de la Edenia.

Amestecul contine, pe langa conopida, si fasole verde, morcovi baby si mazare. Este ideal pentru gustari usoare si sanatoase, poate fi folosit de asemenea in salate sau ca si garnitura.

INGREDIENTE

900g amestec cu conopida de la Edenia
200g bulgur
550mL apa
400g pulpa de rosii in suc propriu
3 linguri ulei de masline
marar

MOD DE PREPARARE

Punem cei 550mL apa la fiert iar cand apa da in clocot, adaugam bulgurul, amestecam, oprim focul si acoperim vasul. Lasam bulgurul sa se umfle aproximativ 15 minute pana absoarbe toata apa.

Intr-o cratita punem legumele direct congelate, impreuna cu uleiul si un pahar de apa.

Lasam la foc mic pana se dezgheata legumele si scade apa, aproximativ 20 de minute.
Adaugam si rosiile si mai lasam 5 minute sa fiarba impreuna.

Cand sunt gata, oprim focul, adaugam mararul si bulgurul si amestecam.

Merge de minune ca si garnitura pentru carne sau simplu la cina. Pofta mare!

 

Folosesc amestecurile de legume de la Edenia pentru ca sunt disponibile pe tot parcursul anului si pentru ca sunt 100% natural si fara conservanti. Precum toate legumele congelate de la Edenia!

Toate legumele Edenia sunt congelate la doar cateva ore de la recoltare pentru a pastra cat mai bine nutrientii si ajung la consumator fara sa isi schimbe proprietatile.

Va invit cu drag sa folositi legumele Edenia in preparatele Flaveur!