INGREDIENTE (3-4 portii)
2 felii mari de paine (am avut de casa)
½ ardei gras rosu
1 lingurita patrunjel uscat
4 oua
200 g smantana (am folosit cu 12% grasime)
4-5 felii branza la alegere – am pus cascaval, dar merge si emmental, cheddar, urda, cas etc (aprox 200g)
O bucatica de unt (aproximativ 30 g)
MOD DE PREPARARE (VEZI VIDEO)
Batem ouale cu patrunjelul si smantana.
Intr-o tava rotunda cu diametrul de 25cm (puteti pune in oricare alt vas ceramic/yena etc) punem painea taiata cubulete si turnam ouale batute.
Deasupra repartizam ardeiul taiat fasii si cascavalul cubulete.
Bagam la cuptor la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 30 de minute sau pana se rumeneste frumos.
O cina delicioasa!
Pofta mare!




Pot face oare cu mozzarela? Cam ce cantitate? Și cam ce cantitate de budincopizza obțin? Ca bănuiesc ca nu e cât mănâncă o data un bebe de 10 luni…
in primul rand ca aceast preparat nu l-as da unui bebelus de 10 luni. Reteta este pt 12 luni+. Nu am cantarit-o dar ies 4 portii mari.
E a doua oara cand o fac. Eu am pus urda si branza de capra, am pus zuchinni si morcov (cubulete mici) si am folosit paine integrala din comert. In ambele dati a iesit o pizza super buna!