INGREDIENTE

4 oua
170 g crema de branza tartinabila (se poate si cu ricotta sau cu branza de casa)
4 linguri gris
Unt pentru uns vasul

MOD DE PREPARARE

Separam albusurile de galbenusuri.
Mixam galbenusurile cu crema de branza, apoi adaugam grisul si mixam pana se integreaza.

Cu o spatula, integram si albusurile batute spuma, amestecand de jos in sus foarte usor.

Compozitia trebuie sa ramana aerata, deci amestecam foarte usor, cu miscari largi, nu amestecam energic ca la omleta.

Ungem un vas ceramic sau de yena cu unt (am folosit un vas cu dimensiunea de 25x19cm) si bagam la cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 30 de minute sau pana se rumeneste deasupra.

Sigur va avea succes mai ales daca ati testat deja PAINICILE MIC DEJUN.

Pofta buna!

Multumesc mamicii Neatu Nicoleta pentru ideea geniala!