INGREDIENTE

2 felii de paine ( integrala am folosit eu)
2 linguri de smantana
1 ou
1 lingurita praf de copt
1 lingura de faina de hrisca
50 ml lapte
1/2 pastaie de vanilie sau pudra de vanilie (optional)
1 rondea de 3 cm grosime de cartof dulce
1 mana de stafide

 

MOD DE PREPARARE

Am taiat painea cubulete. Separat am batut bine oul, l-am amestecat cu laptele, smantana, faina, praful de copt, vanilia si am turnat peste paine. Le-am amestecat bine.

Apoi am uns cu unt o hartie de copt si am pus-o intr-o forma.


Separat am taiat feliute subtiri cartoful dulce si l-am asezat in vas feliuta dupa feliuta.

Am presarat 1 mana de stafide nehidratate si am turnat compozitia.

Am dat la cuptor pentru 45-50 min pana s-a facut rumena. ( 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie)

Pofta buna!