INGREDIENTE (1-2 portii)

2 linguri pline de urzici oparite si maruntite
2 linguri branza de casa sau de vaci
2 linguri rase bulgur
2 oua
½ legatura de marar
½ morcov
5cm praz
maghiran
Unt pentru uns vasul

MOD DE PREPARARE

Am spalat in mai multe ape bulgurul si l-am oparit, raport 1:2 bulgur-apa

Intre timp am dat pe razatoarea mare morcovul curatat, am taiat pe lungime prazul, apoi fasii mici, am tocat mararul, am pasat cu o furculita branza si le-am pus pe toate peste ouale batute cu urzicile.

Cand bulgurul s-a umflat, dupa aprox 20 minute, l-am incorporat si pe el si am adaugat un praf de maghiran.

Am uns cu unt vasul si am pus compozitia, bagand la cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie aproximativ 40minute, pana s-a rumenit.

Pofta buna!