INGREDIENTE
2 mere
5 linguri quinoa (hidratata)
Un praf de scortisoara
MOD DE PREPARARE
Am fiert quinoa in apa raport 1:3 quinoa – apa. Separat am facut decoct de mere: merele le-am curatat si le-am pus la fiert intregi, in apa.
Quinoa am lasat-o sa se raceasca putin. La fel si merele, apoi le-am taiat felii.
Budinca am facut-o in blender: quinoa, feliile de mere, scortisoara si 3 linguri din decoct (in functie de cat de lichida o vreti, mai puneti inca o lingura sau cu o lingura mai putin).
Eu am quinoa la plic care trebuie doar fiarta ,pot face cu ea ?,si daca pot cum voi face…
Nu stiu cum este quinoa la plic. Tot în plic/pungă/ambalaj este și a mea. Procedați la fel, excluzând hidratarea.
Este cea la saculet ,de la Panzani ,sunt 2saculeti intr.o cutie iar pe instructas scrie ca trebuie pusa la fiert in saculet si dupa aceea scoasa din el si servita,nu scrie de hidratare….