INGREDIENTE
50 g quinoa hidratată
100 ml lapte 3,5%
2 ouă
1 măr mic
1/2 banană coaptă bine
2 linguri migdale măcinate (sau nuci)
1 lingură ulei de cocos
puțin unt pentru uns vasul

MOD DE PREPARARE
Am hidratat quinoa în apă peste noapte iar dimineata am clătit-o bine cu apă rece și am lăsat-o la scurs. Am dat mărul pe răzătoare și am pasat banana. Am bătut ouăle și le-am amestecat cu lapte, ulei de cocos, după aceea am adăugat fructele și quinoa. Am uns vasul cu unt și am turnat compoziția, pe care am băgat-o la cuptorul preîncălzit (170 de grade) pentru 30 de minute.


Alte precizari
Puteți înlocui migdalele cu nucă măcinată.
Pentru un vas mai mare, dublați cantitățile ingredientelor.
Am cântărit quinoa după ce am hidratat-o.
Compoziția este una lichidă, se va îngroșa în cuptor.