Astazi va propun o budinca de quinoa cu fructe si fulgi de ovaz, un mic dejun delicios si usor de preparat!

Eu am folosit pentru aceasta reteta mixul de fructe Ready Red de la Edenia, un mix echilibrat de fructe, legume si plante aromatice proaspete, congelate rapid: mango, capsuni, afine, sfecla rosie, ghimbir si coriandru.

Mixurile de fructe Edenia sunt o varianta usoara si rapida pentru persoanele ce vor sa adopte un stil de viata mai sanatos si sa-si eficientizeze timpul la maxim.

INGREDIENTE

1 punga mix Ready Red de la Edenia
100g quinoa
50g fulgi de ovaz
2 oua
500mL lapte de vaca sau vegetal
Ulei de cocos pentru uns vasul

MOD DE PREPARARE

Quinoa trebuie lasata la inmuiat in apa pentru minimum 4 ore.

Batem ouale si le amestecam cu laptele.

Ungem un vas ceramic de marime medie cu ulei de cocos.

Repartizam pe fundul vasului jumatate din mixul de fructe. Deasupra lor repartizam in mod uniform quinoa si fulgii de ovaz. Iar deasupra restul de fructe.
Turnam usor peste tot si laptele cu ouale.

Bagam vasul in cuptor, setam 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie si lasam pentru aproximativ 1h sau pana incepe sa se rumenasca deasupra.

Cat este calda, budinca este moale. Daca o bagam la frigider se mai intareste.

Pofta mare!

Congelate si ambalate in portii individuale, mixurile de fructe Edenia sunt solutia perfecta pentru o doza rapida de vitamine.

Fructele proaspat culese sunt spalate, curatate si taiate cubultete, dupa care sunt congelate rapid si combinate perfect in portii bine echilibrate, ambalate individual (o punga de 500 g contine 4 portii a cate 125 g).

Nu se decongeleaza inainte de preparare!

Va invit sa folositi cu incredere mixurile de fructe Edenia in preparatele Flaveur!