INGREDIENTE

7 cuburi spanac congelat (au fost micute) – au rezultat 3 linguri dupa decongelare
400g branza ( am folosit o branza cremoasa, aproape ca textura de ricotta, deci puteti folosi branza de casa sau ricotta)
3 oua
100g paste (am avut melcisori dimensiune mica)
Putina branza ras pentru presarat deasupra – am folosit cheddar. Puteti inlocui cu cascaval, mozzarella, emmental.


MOD DE PREPARARE

Fierbeti pastele conform instruciunilor de pe ambalaj, apoi le puneti intr-o strecuratoare la scurs.
Puneti spanacul congelat in apa fierbite sa se decongeleze apoi il puneti intr-o strecuratoare la scurs, il presati sa nu mai ramana apa deloc.
Intr-un bol, amestecati pastele, spanacul, branza si ouale.
Turnati compozitia in vas ceramic uns cu unt si presarati branza rasa deasupra.
Bagati la cuptor 180 grade, pentru aproximativ 30 de minute sau pana se rumeneste frumos.
Pofta buna!