INGREDIENTE (3-4 portii)

7 cuburi spanac congelat (au fost micute) – au rezultat 3 linguri dupa decongelare
400g branza de vaci, de casa sau ricotta
3 oua
100g paste la alegere (am avut melcisori dimensiune mica)
Putina branza ras pentru presarat deasupra – am folosit cheddar. Puteti inlocui cu cascaval, mozzarella, emmental – optional

 

MOD DE PREPARARE

Fierbeti pastele conform instruciunilor de pe ambalaj, apoi le puneti intr-o strecuratoare la scurs.

Puneti spanacul congelat in apa fierbinte sa se decongeleze apoi il puneti intr-o strecuratoare la scurs, il presati sa nu mai ramana apa deloc.

Intr-un bol, amestecati pastele, spanacul, branza si ouale.

Turnati compozitia in vas ceramic uns cu unt si presarati branza rasa deasupra.

Bagati la cuptor 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie, pentru aproximativ 30 de minute sau pana se rumeneste frumos.

Pofta buna!