Va propun o budinca delicioasa de mazare cu mascarpone, rapid si usor de preparat!

Cu piureul de mazare de la Edenia, budincuta ramane moale si se serveste cu lingurita.

Mazare fiarta, pasata si congelata in forma de peleti, usor de folosit in orice reteta in doar cateva minute! Nu se decongeleaza inainte de preparare!

INGREDIENTE (o portie generoasa)

250g piure de mazare de la Edenia
1 ou
2 linguri mascarpone
1 lingurita gris
Putin busuioc uscat
Un praf usturoi granulat sau un catel de usturoi pisat (optional)
Unt sau ulei de masline pentru uns vasul ceramic

MOD DE PREPARARE

Punem peletii de piure intr-o craticioara la foc mic. Amestecam din cand in cand pana se decongeleaza.

Amestecam piureul de mazare si celelalte ingrediente pana obtinem o compozitie omogena.

Ungem cu unt un vas mic ceramic si punem compozitia. Vasul pe care l-am folosit are diametrul 12cm cu 5cm inaltime.

Bagam vasul in cuptor si setam 190 grade C caldura sus-jos fara ventilatie si lasam pentru 30 de minute.

. A iesit delicioasa!

Pofta mare!

Cu Edenia poti avea in doar 5 minute un piure fin de legume sau o delicioasa supa crema. Legumele au fost fierte, pasate si congelate in forma de peleti.

Piureurile Edenia contin 100% legume naturale, sortate, curatate, spalate, prefierte, pasate si congelate in forma de peleti. Nu sunt modificate genetic!

Legumele sunt pasate si congelate in forma de peleti imediat dupa recoltare, pastrand astfel intacte vitaminele si substantele nutritive.

Peletii Edenia se pot folosi usor in orice reteta, se gatesc rapid si sunt disponibili tot anul!

Va invit sa folositi cu incredere piureurile de legume Edenia in preparatele Flaveur!