INGREDIENTE
½ mar (micut)
30g faina
1 ou
15g unt topit sau ulei de cocos
unt sau ulei de cocos pentru uns vasul
pudra de vanilie (optional)
MOD DE PREPARARE
Curatam jumatatea de mar si o taiem marunt.
Amestecam faina cu untul topit si oul cu o furculita, apoi adaugam marul taiat cubulete si amestecam astfel incat sa fie bine acoperit de aluat. Adaugam si pudra de vanilie.
Punem compozitia intr-un vas ceramic micut uns cu unt si coacem la 180 grade C pana se rumeneste putin.
Ramane usor umeda in interior de la mar dar se poate taia bucatele. Iese o budinca foarte micuta, daca doriti mai mult trebuie sa dublati cantitatile. Eu nu am pus indulcitor pentru ca nu am considerat necesar.
O gustare delicioasa! Pofta buna!
Savurata de pitic, multumim! Eu am facut portie dubla dar cu un ou si 45 g faina. Ff bune!
De la ce varsta se poate oferi acest preparat?
dvs decideti!