INGREDIENTE

300 g ciuperci
150 g piept de pui
2 oua
140 g iaurt gras ( minim 5% gr)
140 g faina
1 lingurita praf de copt
1/2 legatura de marar
3 linguri ulei de masline
putin unt
putin pesmet

 

MOD DE PREPARARE

Am fiert puiul pana s-a format spuma.

L-am spalat si taiat cubulete.

Ciupercile decojite le-am feliat si pus intr-o tigaie cu 1 lingura de ulei si 2-3 apa.
Le-am lasat pana s-au fragezit si a scazut zeama de tot.

Am batut bine oualele si le-am amestecat cu iaurtul.


Faina amestecata cu praful de copt am turnat-o apoi in ploaie.

Am incorcorat pe rand uleiul, carnea si ciupercile.

Am amestecat apoi cu mararul tocat fin si am potrivit de gust.

Am uns o forma cu unt si am tapetat-o cu pesmet.

Am bagat la cuptorul incins ( 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie) pana s-a rumenit frumos, aproximativ 40 minute.

Este bun atat cald, cat si rece.

Pofta buna!