INGREDIENTE

1 banana mica si foarte coapta
1 ou
1 lingura ulei de cocos (sau alt ulei vegetal)
11 linguri lapte
2 linguri sirop de artar (optional)
½ lingurita pudra de vanilie (optional)
7 linguri faina
3 linguri carob
1/2 lingurita praf de copt bio

MOD DE PREPARARE


Pasati banana cu furculita.
Intr-un bol micut amestecati cu un tel oul, uleiul, laptele, siropul si vanilia.
In alt bol amestecati faina, cu carobul si praful de copt.
Varsati primul bol peste al doilea si omogenizati bine.
Ungeti vase mici ceramice cu unt si puneti in fiecare cate 2 linguri de compozitie, apoi banana pasata si peste, restul de compozitie impartita in mod egal.
Bagati la cuptorul preincalzit la 180 grade C pentru aproximativ 25-30 de minute. Eu am testat si cu scobitoarea.
Pofta buna!

*Budinca iese pufoasa, ramane putin umeda la mijloc unde este banana.