INGREDIENTE
1 dovlecel
4-5 cartofi albi
300 g branza de capra sarata
7 oua
1 legatura marar verde
2-3 fire de usturoi verde
2-3 fire de ceapa verde
oregano uscat
un strop de lapte
unt pentru unt
o bucata de mozzarella (aprox 100g sau si mai multa)

MOD DE PREPARARE
Se curata cartofii si dovlecelul si se feliaza f subtire.
Se bat 5 oua bine, se adauga branza si verdeturile tocate si se imparte in doua.
Se unge un vas de yena cu unt si se adauga un prim strat de cartofi si dovlecel, urmat de amestecul de branza cu ou si verdeturi. Urmeaza al doilea strat de cartofi si dovlecel si restul de crema de branza.
Deasupra se pun celelalte 2 oua batute bine cu un strop de lapte si oregano uscat. Se orneza cu mozzarella si se coace la foc mic si destul de mult timp pentru a se patrunde bine cartoful.
Mirosul de verdeata cu branza este demential.
Pofta buna!

Alte precizari
Reteta este pentu cei mari, dar poate fi adaptata si pentru copii prin schimbarea tipului de branza.
Atentie: textura este umeda pentru ca dovlecel are multa apa. Daca se vrea mai crocant se lasa mai mult la cuptor.