INGREDIENTE
50g bulgur
1 morcov mic
2 fire de ceapa verde de la care am folosit doar partea alba
¼ gogosar
4 oua de prepelita (sau 1 ou de gaina)
1 lingurita de gris
O bucata mica de cascavea oparita (foarte putin sarata)
Unt pentru uns vasul


MOD DE PREPARARE
Am spalat bulgurul de mai multe ori cu apa calduta, pana cand nu a mai iesit culoarea din el, dupa care l-am fiert. Separat, am fiert morcovul dat pe razatoarea mare, ceapa taiata rondele si gogosarul taiat cubulete mici.
Am scurs legumele si bulgurul si am amestecat totul cu ouale si grisul. Deasupra am pus cascaveaua si am turnat compozia in vasul uns cu unt. Am bagat la cuptorul preincalzit la 180 grade pana s-a rumenit.
Pofta buna!
*Cascaveaua se poate inlocui cu branza de casa, mozzarella, cascaval sau altceva, dupa preferinte. De asemenea, se poate pune in compozitie, nu doar deasupra.