INGREDIENTE (1-2 portii)

50g bulgur
1 morcov mic
2 fire de ceapa verde de la care am folosit doar partea alba
¼ gogosar
4 oua de prepelita (sau 1 ou de gaina)
1 lingurita de gris
50g cascaval ras sau branza de casa pentru bebelusi 8luni+
Unt pentru uns vasul

MOD DE PREPARARE

Am pus cam 150ml apa la fiert iar cand a dat in clocot am adaugat bulgurul, am oprit focul si am acoperit vasul. Am lasat bulgurul sa se umfle pentru 15 minute.

Separat, am fiert morcovul dat pe razatoarea mare, ceapa taiata rondele si gogosarul taiat cubulete mici.

Am scurs legumele si bulgurul si am amestecat totul cu ouale si grisul.

Am pus compozitia intr-un vas uns cu unt si am presarat cascaval ras.

Am bagat la cuptorul la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pana s-a rumenit, aproximativ 35 de minute.

Pofta buna!