Am pornit de la MUFFINS CU NUCA FARA OU doar ca nu am pus nici un indulcitor si 3 briose sunt fara carob si 3 cu carob.
INGREDIENTE EXTRA PENTRU TIRAMISU
3 linguri de lapte ( 1 pentru fiecare briosa)
3 lingurite de mascarpone
1 lingurita sirop de artar (optional)
Briosele „albe” le-am decorat cu BUDINCA DE CIOCOLATA RAW – cantitatea pe jumatate fata de reteta


MOD DE PREPARARE
Dupa ce am copt briosele pe cele albe le-am ornat cu budinca de ciocolata raw.
Le puteti si taia in 2 si umple cu aceasta crema.
Pe cele cu carob le-am lasat in forma ( de silicon) si le-am insiropat pe fiecare cu o lingura de lapte caldut si le-am lasat 15 minute.
Mascarpone la temperatura camerei l-am amestecat cu siropul bine, bine, apoi cand am scos briosa din forma am modelat crema deasupra. La fel merge si varianta umpluta.
Optional puteti presara fulgi de cocos pe briosa cu ciocolata raw si scortisoara sau carob pe cea tiramisu.
Pofta buna!
Daca va place aceasta reteta va propun MUFFINS MARMORATE CU COCOS.