INGREDIENTE
3 oua
o lingura sirop de artar sau zahar brut (optional)
2 linguri cu varf de pesmet ( 40 gr sa fie, aproximativ)
1 lingura cu varf de faina ( in jur de 20 gr)
1 lingura de merisoare
2-3 linguri branza de vaci ( se poate inlocui cu succes cu branzica de casa, mascarpone sau riccota)
50-60 ml apa


MOD DE PREPARARE
Am batut spuma albusurile.
Am amestecat faina cu pesmetul si apoi am turnat peste albus.
Am incorporat pe rand galbenusurile.
Am pus in forme de briose ( 10 buc) aproximativ jumatate de forma.
Am tocat la cutit merisoarele si le-am presarat deasupra.
Am bagat la 180 gr ( preincalzit) pentru aproximativ 25 minute. Faceti testul scobitorii.
Separat zaharul si apa le-am amestecat la foc mic formand siropul. Pana sa le scot din forme ( silicon) am turnat siropul.
Le-am scos apoi si le-am umplut cu crema de branza.
Pofta buna!