Cum TARTA DE SFECLA COAPTA CU PIEPT DE PUI a fost adorata de noi toti, mi -am spus de ce sa fac si briose!

INGREDIENTE
1 sfecla medie
1 pulpa de curcan
1 ceapa
2 linguri de mascarpone
2 linguri de pesmet
putin marar
un praf de boia dulce
un praf de fulgi de drojdie inactiva ( optional pentru decor)


MOD DE PREPARARE
Am fiert si spumuit carnea.
Intre timp am copt sfecla in hartie de copt pana cand a intrat cu usurinta furculita in ea.
Am decojit-o si am pus-o in blender impreuna cu pulpa dezosata, ceapa, mararul, mascarpone, condimentele.
Am mixat intens, pana a rezultat o compozitie asemeni unui aluat lipicios.
Apoi am incorporat pesmetul.
Compozitia a devenit mai groasa.
Am pus-o in formele de briosa apasand usor.
Le-am bagat la cuptor pentru 20 minute.
Erau usor rumene.
Am presarat fulgii de drojdie inactiva.
Pofta buna!