Intentionam sa fac o salata calda.
Timp in care ma gandeam cum sa il fac si pe copilul meu sa aprecieze acest tip de preparat.
Si cine nu adora forma de briose?!
Sa profitam de ea!

INGREDIENTE

3 cartofi medii
100 g piept de pui
150 g ricotta
1/4 ardei kapia
cateva felii de masline pentru decor
1 ceapa mica
30 g ( aproximativ) branza cheddar (sau mozzarella fresca)
1 lingura ulei de masline

 

MOD DE PREPARARE

Am fiert cartofii si i-am taiat cubulete mici, mici.

Puiul l-am bagat intr-un vas acoperit la cuptor uns cu ulei si cu ceapa taiata rondele.
Cand a fost gata am taiat puiul si ceapa cubulete mici.


Am amestecat cu branza cheddar razuita fin, cartofii si ricotta.

Dupa preferinte potriviti de gust cu ce condimente adorati. Am pus compozitia in forme de briose, dar puteti folosi si un singur vas mai mare.

Am decorat cu ardei kapia si masline.

Am bagat totul la cuptorul incins ( 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie) pana s-au rumenit frumos. Circa 35-40 minute.

Merg servite cu o salata de rosii proaspete.

Pofta buna!