INGREDIENTE – 8 bucati
2 oua mari sau 3 mici
o lingura sirop de artar sau zahar brut (optional)
2 linguri de faina
2 linguri de ulei
1/4 pastaie de vanilie
1 lingurita de carob
2 linguri de migdale pisate
1 caisa
cateva visine


MOD DE PREPARARE
Am batut spuma tare albusul cu zaharul. (daca folositi sirop, il amestecati cu galbenusurile)
Separat am amestecat galbenusurile cu uleiul si vanilia.
Am amestecat totul cu mixerul, albusul cu galbenusul, si apoi faina turnata in ploaie.
Apoi fara sa utilizez mixerul am incorporat 1 lingura de migdale pisate bine.
Am pus in 4 forme si am pus deasupra cubulete mici de caisa si am pudrat cu 1/2 lingura de migdale pisate.
In restul de compozitie am pus carobul, am amestecat si am turnat in forme.
Am presarat cubulete de visine si restul de migdale.
Am bagat la 170 gr ( preincalzit) pentru 25-30 minute.
La 25 minute faceti testul scobitorii.
In functie de cuptor timpul poate sa difere.
Pofta buna!