INGREDIENTE
125g iaurt
2 linguri ricotta (sau branza de vaci)
2 galbenusuri
3 linguri unt topit
3 linguri faina
½ lingurita praf de copt bio
MOD DE PREPARARE
Am mixat iaurtul, branza, galbenusurile, untul si praful de copt, apoi am integrat si faina. Am umplut forme de silicon si am bagat la cuptor 170grade aproximativ 25 minute.
Se poate pune si ou întreg?
Nu am incercat cu ou intreg, dar sigur ar trebui sa iasa ok. Pui 1 ou. 🙂
In loc de faina, merge faina de hrisca? Sau gris? Nu am faina normala in casa 🙁
s-ar putea sa mearga cu faina de hrisca, dar nu garantez ca rezultatul va fi ok. Cu gris nu as recomanda 🙂
La brioșele cu iaurt, se poate pune oul întreg?sau ies mai ok doar cu gălbenuș? Ms
Buna! Aveti idee cat timp pot fi pastrate la frigider? Multumesc!
as spune cam 3 zile
textura este cumva putin cremoasa? mie asa mi-au iesit si nu stiu daca trebuia sa le tin poate mai mult sau asta este textura corecta?
textura nu este cremoasa, ies pufoase. Le puteti testa cu scobitoarea!
am facut si noi. sunt super delicioase.am pus pastaie de vanilie si cubulete de para la baza formelor de briose.yummy!multumim flaveur!:):*