INGREDIENTE
300 gr faina
250 ml lapte 3.5% gr
o lingura sirop de artar sau zahar brut (optional)
2 lingurite cu varf praf de copt bio
1 ou
50 gr unt topit
3 linguri cu varf de nuca pisata


MOD DE PREPARARE
Untul l-am amestecat cu laptele.
Faina am amestecat-o cu praful de copt.
Am batut bine, bine oul si am pus in ploaie faina alternativ cu laptele, amestecand continuu.
Am turnat apoi siropul si nuca.
Am incalzit cuptorul la 180 gr si am turnat compozitia in 12 forme.
Le-am bagat la cuptor.
Le-am lasat circa 30 minute.
Faceti testul scobitorii.
Cele cu sirop ies pufoase si o tenta usor umede. Am facut si unele cu zahar si nu mai exista aceasta tenta.
Le-am decorat cu capsuni.
Se pot servi simple sau cu piure de fructe, CIOCOLATA BEBELUSULUI, crema de vanilie etc
Pofta buna!

loading...