INGREDIENTE
4 oua
4 linguri cu varf de faina alba de grau
2 linguri mei
4 linguri ulei de floarea soarelui
1 lingurita praf de copt bio
1 lingurita  sirop de artar (optional)
1/2 mango copt
1/2 para mare bine coapta
3-4 linguri dovleac placintar ras fin

MOD DE PREPARARE
Am hidratat meiul peste noapte si a doua zi l-am fiert pana a inflorit.
Am separat ouale si am batut albusurile spuma.
Am adaugat pe rand galbenusurile, uleiul, siropul, faina in ploaie (in care am incorporat praful de copt) si meiul.
Am asezat in forma de briose pe rand: un strat de aluat, un strat de mango/para/dovleac, apoi alt strat de aluat si deasupra iar fructe/dovleac.
Le-am dat la cuptor pana au trecut testul scobitorii.
Para si mango au fost tocate bucatele mici, iar dovleacul placintar dat pe razatoarea fina.


Alte precizari
A iesit o tava cu 12 briose.