INGREDIENTE (10 briose)

2oua
200g faina
1 lingura sirop de artar sau zahar brut (optional)
150g mascarpone
110g iaurt natur
2 lingurite praf de copt
70g unt (topit)
80ml lapte

MOD DE PREPARARE

Mixam ouale cu zaharul foarte bine pana obtinem o compozitie spumoasa. Adaugam apoi mascarpone, laptele si untul topit si omogenizam. 

Adaugam si praful de copt cu jumatate din faina, alternand cu iaurtul si mixam bine pana obtinem o compozitie cremoasa.

Umplem 3/4 din formele de briose si coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade C pentru 40 de minute sau pana se rumenesc frumos.

Dupa ce le scoatem din cuptor vor fi moi si le vom lasam la racit pe un gratar.

Pufoase si delicioase! Pofta buna!

Se poate inlocui zaharul cu sirop de artar ca in reteta BRIOSE CU MASCARPONE SI LAPTE DE COCOS