INGREDIENTE
1 măr mic
2 ouă
2 linguri făină de quinoa
2 linguri făină albă de grâu
3 linguri unt topit
1 lingură migdale/nuci măcinate
vanilie
1 linguriță praf de copt bio
1 lingură carob
4 felii banană (opțional)

MOD DE PREPARARE
Am curățat mărul și l-am dat pe răzătoarea mare. Am separat ouăle și am mixat albușurile, după care am încorporat
gălbenușurile. Am adăugat treptat făina în ploaie și am amestecat ușor, de jos în sus. Am încorporat și celelalte
ingrediente, mai puțin carobul. Am împărțit compoziția în două și am adăugat carob în una din ele. Am uns formele ceramice cu unt și am turnat aluat în ele, separând aluaturile cu câte două felii
de banană. Am dat brioșele la cuptor, la 180 de grade (cuptorul preîncălzit) pentru 15-20 de minute.


Alte precizari
Nu uitați să scurgeți mărul de zeamă!