INGREDIENTE
50 g fulgi de ovaz
100 ml lapte de vaca
50 g unt topit
3 oua
200 g mere (rase)
1 lingura ulei de cocos (sau floarea soarelui)
1 lingura rasa de faina
1 lingura sirop de artar (optional)
1 lingurita praf de copt bio
scortisoara

MOD DE PREPARARE
Se pun fulgii de ovaz la hidratat in lapte si se lasa o jumatate de ora sa se umfle, se topeste untul si se lasa la racit.
In timpul acesta puteti rade 3-4 mere (eu am avut ionatan mai mici si nu erau prea zemoase, dar dulci). Am batut ouale bine, am adaugat restul ingredientelor si am mixat totul cu blenderul vertical.
Am asezat in forme de briose de silicon si am dat la copt la 160 de grade C pana au trecut testul scobitorii.
Au iesit 12 briose putin umede, nu foarte dulci, dar delicioase!
Pofta buna!


Daca va place aceasta reteta, va rugam sa o distribuiti si in retelele sociale, folosind butoanele de mai jos.

loading...