INGREDIENTE

1 mar (am avut Golden)
3 oua
1 lingura sirop de artar sau zahar brut (optional)
2 lingurite scortisoara Ceylon
50ml ulei de masline nonextravirgin sau ulei de cocos
150g branza Ricotta (sau branza de vaci)
200g faina alba de grau tip t45 sau 000
2 lingurita praf de copt bio praf de copt bio

MOD DE PREPARARE

Curatati marul si taiati-l cubulete mici, ca la salata boeuf.

Mixati foarte bine ouale cu zaharul sau siropul, apoi adaugati uleiul, branza, scortisoara, faina si praful de copt.

Adaugati cu marul, amestecand usor cu o spatula.

Umpleti forme de briose (am folosit forme de mini briose) si bagati la cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 30 de minute sau pana trec testul scobitorii.

Pofta buna!

*Ies cam 12 briose marime normala.