Uneori nici eu nu mai stiu ce sa pregatesc…sa fie si bun, si rapid…
Dar de multe ori plec cu ideea de la un ingredient.
In cazul de fata doreaam sa fac ceva cu mascarpone.

INGREDIENTE
3 linguri cu varf mascarpone
3 linguri potrivite faina
3 linguri lapte 3.5% grasime
1 lingurita praf de copt
1 ou
3 linguri fructe ( eu am folosit zmeura, afine, capsuni) – in functie de cat de dulci sunt fructele presarati sau nu la final miere, sau inainte sa puneti in cuptor alt indulcitor
unt pentru uns


MOD DE PREPARARE
Toate ingredientele sa fie la temperatura camerei.
Amestecati bine, bine totul in afara de unt si fructe.
Ungeti forma (un vas mai mare circa 20 cm, sau 2 forme mai mici 10-12 cm) cu unt, turnati compozitia, o nivelati si decorati cu fructe, impingandu-le usor catre interior.
Am incins cuptorul (180 gr) si am pus pe nivelul din mijloc branzoaicele.
Le-am lasat circa 45 minute, practic pana cand s-au rumenit usor si cand am treut scobitoarea prin ele, aceasta era curata.
As recomanda dupa 30 minute sa testati, difera de la cuptor la cuptor timpul de coacere.
Pofta buna!