INGREDIENTE

170 g faina alba de grau
2 linguri carob
1 lingurita bicarbonat de sodiu sau praf de copt bio
115 g unt moale (la temperatura camerei) cu 65% grasime
1 ou (la temperatura camerei)
1 lingurita pudra vanilie

Crema:
150 ml lapte de vaca 3.5% grasime
2 linguri fulgi de cocos
10 g unt cu 65% grasime
1 lingura faina alba de grau
1 lingura zahar

MOD DE PREPARARE

Pregatim aluatul de biscuiti astfel: mixam untul circa un minut cu pudra de vanilie pana devine pufos, apoi adaugam oul si continuam sa mixam. Amestecam faina cu bicarbonatul, carobul si le adaugam compozitiei de unt. Obtinem un aluat usor lipicios, pe care il dam la frigider pentru 40 de minute.

Scoatem aluatul de la frigider si cu mana formam cate o biluta de marimea unei nuci. Aplatizam bilutele usor cu palma pe hartia de copt in tava.

Coacem biscuitii la 180 de grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 10 minute.

Crema: Punem laptele cu faina si zaharul in cratita la foc mic.

Amestecam cu un tel pana se ingroasa, apoi adaugam untul si fulgii de cocos. Lasam crema si biscuitii sa se raceasca inainte sa-i umplem.

Am obtinut 9 biscuiti umpluti si megadeliciosi.

Pofta buna!