INGREDIENTE

1 ou de marime medie
3 linguri de iaurt cremos cu 10% grăsime
4 linguri ulei de floarea-soarelui+ 1 lingura ulei de cocos (asa in stare solida la temperatura camerei; daca nu aveti, puneți înca o lingura de ulei de floarea-soarelui)
6 linguri cu varf de făina albă
1 lingurița praf de copt bio
3 caise uscate tocate marunt
1 lingura de merișoare
1 lingura de stafide

MOD DE PREPARARE:

Am amestecat cu un tel oul cu iaurtul si cele doua tipuri de ulei. Apoi am pus treptat faina amestecată cu praful de copt, iar la final am incorporat fructele.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, am pus compozitia cu ajutorul unei linguri pentru inghetata (puteți folosi si o lingura normala), lăsând spatiu intre biscuiți. Am băgat la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pana s-au rumenit de vatra (sau pana trec testul scobitorii).
*Inainte de a-i baga la cuptor, am presarat nuca de cocos pe trei dintre ei, mix de semințe râșnite pe alți trei si carob pe restul. Mi-au ieșit 10 biscuiți delicioși.
*In compoziție puteți folosi orice fructe uscate vreti sau aveti.
Pofta buna la gustări!