INGREDIENTE

Aluat:
200g faina alba de grau
100g unt moale – am folosit cu 65% grasime
o lingura de zahar
1 ou
40g pudra de carob
o lingurita praf de copt bio

Inima de cocos:
2 albusuri de ou
80g fulgi de cocos
5 linguri lapte

MOD DE PREPARARE

Mixam untul moale cu zaharul pana obtinem o compozitie cremoasa. Adaugam apoi oul si carobul si mixam astfel incat sa obtinem o crema omogena.

Incepem si adaugam faina amestecata cu praful de copt si framantam pana obtinem un aluat nelipicios si foarte maleabil. Eu am mai adaugam 4 linguri de lapte caci nu puteam forma bila.

Pentru inima de cocos vom amesteca bine toate ingredientele si vom obtinem o compozitie sfaramicioasa, nelegata.

Impartim aluatul in 10 bilute. Intindem pe rand fiecare bila de aluat cu sucitorul. Luam compozitie de cocos cat o nuca si presam foarte bine in mana astfel incat sa stea putin legata cand o punem pe aluatul de carob. (vezi poza)

Inchidem usor aluatul astfel incat sa formam o bila mare. Punem bila in tava pe hartie de copt si o aplatizam usor.

Coacem biscuitii in cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 30 de minute.

Au iesit fragezi si deliciosi!