INGREDIENTE

110g unt moale – am folosit cu 65% grasime
o lingura de zahar (optional sau in functie de preferinte)
1 ou
2 lingurite rase praf de copt bio
190g faina alba de grau
o lingura rasa carob

MOD DE PREPARARE

Mixam foarte bine untul moale cu zaharul pana obtinem o compozitie cremoasa apoi adaugam ou si iar mixam.

Incepem sa integram faina amestecata cu praful de copt si framanam bine pana obtinem un aluat omogen.

Daca aveti mixer cu bol care framanta si aluaturi cu atat mai bine.

Impartim aluatul in doua parti egale iar una dintre parti o framantam bine cu carobul.

Punem fiecare parte de aluat in folie de plastic si bagam la frigider pentru o ora.

Scoatem aluatul din frigider si rupem din fiecare parte cate o bucatica iar cu cele doua formam o bila de marimea unei nuci.

Punem bila in tava pe hartie de copt si aplatizam usor cu podul palmei.

Coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 20 de minute sau pana incep sa se rumeneasca frumos.

De departe printre cei mai buni biscuiti pe care i-am facut vreodata.

Pofta buna!