INGREDIENTE

100g unt moale (la temperatura camerei)
o lingura zahar (optional sau in functie de preferinte)
140g piure de gutui coapte
150g faina alba de grau
o lingurita praf de copt bio

MOD DE PREPARARE

Punem 2 gutui mai mari in tava pe hartie de copt si le coacem la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru o ora. Cand sunt gata, le lasam la racit, le decojim si alegem miezul pe care il pasam cu blenderul vertical pana obtinem un piure.

Mixam untul moale cu zaharul pana obtinem o compozitie cremoasa. Adaugam pe rand piureul de gutui, praful de copt si faina, mixand dupa fiecare pana la omogenizare.

Obtinem o compozitie mai groasa. Punem cate jumatate de lingura de compozitie in forme rotunde de briose. Umezim o lingurita si nivelam compozitia in forme. Putem pune compozitie si direct in tava pe hartie de copt daca nu dorim sa folosim forme de briose. Eu am preferat formele pentru a putea obtine cercuri mai perfecte.

Coacem biscuitii la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 20 minute sau pana se rumenesc frumos.

Foarte foarte buni! Pofta mare!