INGREDIENTE

100g ulei de cocos pe care-l topim- *puteti inlocui si cu unt dar vor avea alta textura probabil.
200g faina alba de grau
100g fulgi de cocos
1 pliculet praf de copt bio (7g)
2 oua
4 linguri stafide (sau in functie de preferinte)
*zahar in functie de preferinte

*faina pe care am folosit-o a fost t45. Este posibil sa iasa aluatul prea gros daca folisiti alt tip de faina, de aceea mai bine incercati sa reduceti cantitatea de faina din start la 150g si vedeti pe parcurs cat este necesar. Aluatul final este unul tare, dar nu coca, deci nu merge intins cu sucitorul insa se poate modela in bilute de exemplu :D.

MOD DE PREPARARE

Amestecam faina cu praful de copt si fulgii de cocos.

Mixam uleiul de cocos topit cu zaharul, apoi adaugam ouale si omogenizam. Incepem sa adaugam faina putin cate putin si mixam pana se incorporeaza bine. Aluatul va fi tare, dar nu coca iar mixerul va merge mai greu. Adaugam si stafidele si amestecam cu o lingura de lemn.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt punem aluatul cu o ustensila de inghetata sau cu o lingura, lasand spatiu intre biscuiti.

Cu o furculita uda aplatizam usor biscuitii in tava.

Coacem la 180 grade C pana se rumenesc putin.

Ies fragezi si deliciosi!

A iesit o tava plina de biscuiti, eu voi si congela din ei. Ii voi decongela direct in cuptor cateva minute.

Pofta buna!