Simplu: trebuie sa ii incercati!
INGREDIENTE
140 gr iaurt
1 ou
o lingura sirop de artar sau zahar brut (optional)
3 linguri de cirese
250 faina
1ingurita praf de copt
50 gr unt
1 lingurita pudra de vanilie
MOD DE PREPARARE
Ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.
Am pus faina in amestec cu praful de copt intr-un vas si am amestecat apoi cu iaurtul, untul, oul batut cu zaharul si vanilia.
Am maruntit apoi ciresele ( congelate, scurse bine), si le-am incorporat.
Am bagat aluat 15 minute la frigider.
Am pudrat masa de lucru si am decupat inimioare de minim 0.5 cm grosime.
Le-am bagat la 170 gr pana s-au rumenit frumos pe ambele parti.
Pofta buna!
BUNA ZIUA! IMI SPUNETI, VA ROG, UNDE GASESC EXTRACT DE VANILIE? ESTE LICHID CA SI ESENTA DE VANILIE, PRESUPUN?MULTUMESC!
Online am achizitionat, este ca o pudra…firma Sonnentor.
Se poate inlocui cu pastaie/baton de vanilie. Cu drag
Buna 🙂 care reteta de biscuiti e mai potrivita pt un bebe de 9 luni.? Sa fie.moi si.usor.sfaramiciosi….
Eu as opta pentru petit de casa, sau ursuletii pufosi.
Pe acestia i-am folosit pana la an.
Dar puteri incerca si pe cei cu faina de orez.