INGREDIENTE

200g faina

200g gris

o lingura sirop de artar sau zahar brut (optional)

2 oua

45g ulei


1 lingurița praf de copt

carob

40g unt

MOD DE PREPARARE

Am amestecat untul topit cu uleiul. Intr-un bol am mixat ouăle cu zaharul pana si-au dublat volumul. Am turnat uleiul si untul răcit, apoi faina, grișul si praful de copt.
Compozitia trebuie sa fie consistentă dar sa curgă de pe lingura.
Am acoperit si am dat 1 ora la frigider; in acest timp grișul se va umfla si vom putea modela biscuiții.
Daca încă mai e moale compozitia, se adauga o lingura de gris/faina.
Cu mâinile umezite am format bile mai mici decât o nuca si le-am tăvălit prin carob.
Am aseazat pe hârtie de copt in tava, cu spațiu intre ei.
Se dau la cuptor 10-15 minute; la final trebuie sa fie încă moi deasupra, la atingere.