INGREDIENTE

110g unt moale
o lingura de zahar (optional sau in functie de preferinte)
190g faina alba de grau
1 ou
o lingurita cu varf de scortisoara
1 lingurita praf de copt bio

Pentru tavalit:
2 lingurite zahar
o lingurita scortisoara

MOD DE PREPARARE

Mixam untul moale cu zaharul pana obtinem o crema. Adaugam apoi oul, scortisoara si praful de copt si omogenizam. Integram faina putin cate putin si mixam cat ne mai permite mixerul apoi incepem sa framantam cu mana. Aluatul obtinut il invelim in folie de plastic si il bagam la frigider pentru o ora sau chiar peste noapte.

Scoatem aluatul de la frigider si rupem din el bucatele astfel incat sa formam bilute de marimea unei nuci. Dam fiecare biluta prin amestecul de zahar cu scortisoara.

Punem bilutele in tava pe hartie de copt fara sa le aplatizam.

Coacem biscuitii in cuptorul preincalzit la 180 grade C pentru 20 de minute.

Foarte fragezi si buni! Nemaipomeniti pentru Craciun! 😀