INGREDIENTE

80g unt pe care il topim
1 ou
120g faina alba de grau
100g parmezan ras
1 lingurita rozmarin (sau in functie de preferinte)

MOD DE PREPARARE

Separam albusul de galbenus.

Intr-un bol framantam galbenusul, untul topit, faina, parmezanul si rozmarinul pana obtinem un aluat omogen.

Punem aluatul pe o folie alimentara de plastic, il infasuram si rulam usor pana dam forma unui salam.


Bagam la frigider pentru 2 ore.

Aluatul rece il taiem felii cu 0.5cm grosime.

Punem feliile de aluatu in tava pe hartie de copt. Ungem fiecare biscuite cu albus.

Bagam la cuptor, la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie, tava pe raftul din mijloc al cuptorului.

Dupa 10 minute, biscuitii ar trebui sa fie deja aurii dedesubt si ii vom intoarce si iar ii vom mai lasa 10 minute. Important este sa fie aurii pe ambele parti.

Si gata! O gustarica delicioasa! Pofta mare!