INGREDIENTE

200g morcovi
180g faina alba de grau
100g cascaval
1 ou
2 linguri ulei de masline

MOD DE PREPARARE

Curatam morcovii si ii dam pe razatoarea mica, la fel si cascavalul.
Amestecam toate ingredientele si framantam putin pana se integreaza toate.

Punem aluatul pe folie alimentara si ii dam forma unui baton de salam.

Bagam aluatul la congelator pentru o ora jumatate.

Aluatul trebuie doar sa se intareasca putin astfel incat sa-l putem felia. Deci nu trebuie sa-l lasam mai mult pentru ca se va congela.

Scoatem aluatul de la congelator si il taiem felii de 1 cm. La fel ca la BISCUITII CU MASLINE SI CASCAVAL.

Punem biscuitii in tava pe hartie de copt si bagam in cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 25 de minute sau pana se rumenesc frumos.

Ies cam 12-13 biscuiti, nu am apucat sa ii numar exact caci rapid au disparut cativa.

Absolut deliciosi! Sunt moi in interior si putin crocanti la exterior.

Pofta buna si astept feedback :)!