INGREDIENTE

2 oua (eu am avut de țara cu galbenus foarte galben)
100 g unt gras (pe care l-am topit intr-un vas mic pe foc și l-am lăsat la răcorit)
1 lingura zahar (optional)
2 linguri cu vârf de fulgi de cocos
1 lingurița plină de pasta / pudra de vanilie / semințele de la păstaie de vanilie
2 lingurițe praf de copt BIO
aproximativ 150 g de făina albă
1 lingurița cu vârf de carob
3 linguri de merișoare uscate și tocate

MOD DE PREPARARE

Am bătut cu mixerul ouăle întregi cu zaharul pana s-au făcut spuma, am adăugat untul și am mai mixat puțin, apoi am pus și fulgii de cocos cu pasta de vanilie. Am lăsat mixerul deoparte și am luat un tel. Am incorporat treptat faina si praful de copt cu ajutorul telului pana am ajuns la o consistentă groasa, cremoasă care poate fi luată cu lingura.

Am pus și merișoarele, am împărțit compozitia in doua și intr-o parte am incorporat carobul.

Am pus compozitia in tava pe hârtie de copt cu ajutorul unei linguri de înghețată și am aplatizat puțin. I-am dat la cuptorul preîncălzit la 180 de grade C pana s-au rumenit dedesubt și foarte puțin deasupra. Se fac repede.

Ies fragezi și mega delicioși!

Dacă va plac biscuiții fragezi cu cocos ai Cristinei Bisti, sigur va vor plăcea și aceștia.

Mersi, Cristina!

Pofta buna!